Anmeldelser af sider der giver penge for undersøgelser

Herunder kan du finde anmeldelser og gode råd til sider der tilbyder betaling for din mening online. Listen opdateres løbende med nye anmeldelser.

Jeg har testet en lang række sider, og i anmeldelserne kan du finde lidt dybere info og vejledning til de enkelte sider, end du kan i den samlede liste eller end du kan i listen over de bedste steder at tjene penge på undersøgelser.

Ved at bruge lidt tid på at læse anmeldelserne, kan du derfor gøre det nemmere for dig selv at vælge de sider der passer til dig, og som du synes er interessante og slipper for at afprøve dem alle selv.

Der vil løbende komme nye til så kom tilbage og besøg siden af og til eller følg med på min facebook side.

Dette har jeg anmeldt siderne ud fra

Der er rigtig stor forskel på kvaliteten af de forskellige steder som man kan tjene penge for sin mening. Der er forskellige ting som jeg har taget forbehold for i anmeldelserne og blandt disse er:

Hvor mange betalte undersøgelser man modtager om måneden

Hvis man ønsker at tjene penge ved hjælp af spørgeskemaer, kræver det naturligvis at man modtager spørgeskemaerne. Jo flere du modtager, jo flere penge kan du tjene. Nogle undersøgelsesportaler sender kun 1-2 undersøgelser om måneden, mens andre sender helt op mod 20. Jeg har antaget, at jo flere der bliver sendt, jo bedre er det.

Hvor mange penge man får pr. undersøgelse

Der er også forskel på hvor mange penge man modtager når man har udfyldt en spørgeundersøgelse. Hos nogle udbydere bliver man blot betalt 5-10 kr. per undersøgelse, mens andre tilbyder helt op mod 50 kr!

Jo flere penge man får pr. undersøgelse, des bedre.

Hvor brugervenlig hjemmesiden er

Nogle af de hjemmesider som vi har testet har været rigtig svære at finde rundt på. Dette kan både være irriterende og spild af tid, og det er derfor vigtigt at en hjemmeside er brugervenlig og hurtig. Det er selvfølgelig subjektivt om hvorvidt man synes en betalt undersøgelses hjemmeside er god eller dårlig, men jeg har alligevel kommet med min egen mening på dette

Hvor nemt det er at få sine penge udbetalt

Det kan nogle gange være en smule svært at få udbetalt sine penge. Jeg har også kigget på hvor svært/nemt det er at få udbetalt de penge man har tjent, og har inkluderet denne parametre i mine anmeldelser.

Alfabetisk liste over anmeldelser: