YouGov anmeldelse

På denne side kan du læse en anmeldelse af YouGov og få gode råd til siden. Så hvis du vil vide om siden er noget for dig, så læs med nedenfor.

Hvad er YouGov, og hvad kan jeg få ud af at tilmelde mig?

YouGov ligger helt i toppen på min Top 10 liste over sider der giver penge for din mening online. De sender email når der er nye undersøgelser, og har for det meste mange ugentlige undersøgelser – nogle gange flere om dagen. Siden er rimelig overskuelig og nem at finde ud af.

En lidt sjov ting ved YouGov er, at man en gang imellem får et nyhedsbrev, hvor de linker til historier i medierne, hvor deres undersøgelser er citeret. På den måde kan du se hvordan din mening har været med til at påvirke debatten i medierne.

Besøg YouGov

Hvad er belønningen hos YouGov?

Du optjener point, som du kan få bruge på et stort udvalg af produkter – der er alt fra chokolade, bøger, tøj, haveredskaber, pyntegenstande m.m. Du kan også vælge at bruge dem til lodder til YouGovs eget lotteri.

Du får 100 point med det samme ved at udfylde en kort velkomstundersøgelse (svarer til 10 kr.). Generelt svarer 1 point til 0,1 kr. – de fleste undersøgelser giver mellem 25 – 300 point (2,5 – 30 kr.).
Belønningerne er ret høje i forhold til tidsforbrug i forhold til mange andre sider.

Efter du har lavet en undersøgelse, kommer du tilbage til YouGovs hjemmeside, og du kan med det samme se din belønning på din konto.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding til YouGov er hurtigt og nemt. Klik blot på tilmeld knappen her nederst på siden, og så kommer du til YouGovs hjemmeside, hvor du skal udfylde en kort tilmelding.

Hvad er tidsforbruget ved at tjene penge med YouGov?

Tidsforbruget er ikke ret højt. Belønning i forhold til tidsforbrug er et af de absolut bedste ud af de sider jeg har testet.

Gode råd til YouGov:

Tjek de nyhedsmail de en gang imellem sender ud. Der er links til de historier i medierne, hvor YouGovs undersøgelser er blevet citeret. Det kan være lidt sjovt at se hvordan en undersøgelse man har deltaget i, bliver brugt i medierne og i den daglige debat.

Når du er færdig med en undersøgelse, kommer du tilbage til YouGovs side, hvor du får tilbudt at sætte dine point på din konto, eller købe lodder til YouGovs eget lotteri. De første gange kan man måske komme til bare hurtigt at trykke “ja tak” uden at se til hvad, og dermed købe lodder. Hvis der er hvad du vil, er det jo ok, men det kan være lidt træls, hvis du hellere vil spare pointene op til en større ting at købe. Så vær blot lige opmærksom på hvad du klikker på, når du er færdig med en undersøgelse.

Hvis du er interesseret i at se andre steder hvor du kan tjene penge på undersøgelser, kan du passende tage et kig på vores liste over anmeldelser af undersøgelses sider. Lige nu er Clixsense en af de rigtig populære sider med betalte undersøgelser, da de har gode udbetalinger og sjov måder at tjene penge på. Du kan læse vores anmeldelse af Clixsense lige her, hvor du også lærer hvordan du mere præcist bruger siden til at tjene penge.